Kraam Inzicht

Wie zijn wij?

Kraam Inzicht, gestart in 2000, is een kraamzorgorganisatie voor het dag en nacht 24/7 verlenen van bevallings-assistentie, overgaand in het verlenen van kraamzorg door kraamverzorgenden (verpleegkundigen en kraamverzorgsters), die al dan niet als zelfstandigen in het werkgebied van Kraam Inzicht werken.

 

Sinds 2013 maakt Kraam Inzicht deel uit van het Kraamzorg Samenwerkings Verband Utrecht (KSV) en is het sinds 2008 door Calibris als leerbedrijf erkend voor de praktijkbegeleiding van kraamverzorgenden-in-opleiding. Met uw onverhoopte bezwaar tegen het inzetten van een kraamverzorgende-in-opleiding, begeleid door een zeer ervaren kraamverzorgende, houden wij zo goed mogelijk rekening.
    

Wat mag u van ons verwachten?
Een deskundige kraamverzorgende die zorgt, begeleidt, steunt en verwent, flexibel is en de zorg aan  jouw wensen aanpast.
Maar ook een kraamverzorgende die haar kennis en ervaring voor het verzorgen van jou en jouw baby ter beschikking stelt.
Wij streven naar één-en-dezelfde kraamverzorgende bij jou thuis, met deskundige aandacht voor (borst-) voeding van uw baby. Ook hebben wij een eigen lactatiekundige beschikbaar.

 

Intake gesprek

Indien u voor het eerst bij Kraam Inzicht inschrijft, komen wij graag bij u thuis voor een intake gesprek. Tijdens het intake gesprek vertellen we graag wat u van ons kan verwachten, wat de taken en verantwoordelijkheden van de kraamverzorgende zijn. Kijken we naar uw gezinssiuatie en bespreken we uw wensen. Wat verwacht u eigenlijk van de kraamtijd? Met dit beeld kunnen wij een goede match maken met de kraamverzorgende tijdens uw kraamtijd.
 

Wij verlenen ook bevallingsassistentie die aansluit bij de plaats en manier van bevallen en hebben wij goede ervarng met de samenwerking tussen kraamverzorgende en verloskundige.

 

Voor ons vormen deze uitgangspunten de kern van goede kraamzorg, zoals wij die al ruim 18 jaar leveren.

 
Tags: Meer informatie over Kraam Inzicht kraamverzorging. Wij verlenen zorg door kraamverzorgenden en kraamverpleegkundige, zelfstandige kraamverpleging.