Partners

Vereniging Borstvoeding Natuurlijk is een vrijwilligersorganisatie die op verschillende manieren werkt aan het vermaatschappelijken van borstvoeding in Nederland. Dit doen ze door informatiebijeenkomsten te organiseren over borstvoeding door zo'n 150 deskundigen door het hele land.

www.borstvoedingnatuurlijk.nl

 

 

Astrid van Hees is als lactatiekundige IBCLC verbonden met Kraam Inzicht. Haar werkgebied beslaat de gebieden Utrecht en Veenendaal.

www.lactancia.nl

T 06 - 50 99 63 12

 

Haptonomie Zeist

Een kind dat vanaf het begin bevestigd is in zijn bestaan wordt gevoed in zijn (zelf)vertrouwen. Het krijgt zo een stevige basis van waaruit het zich verder kan ontplooien. Haptonomische zwangerschapsbegeleiding bestaat uit een zestal ontmoetingen van 1 uur en wordt gegeven door haptotherapeut Annette Vermeulen.

 

Eikenlaan 2, 3707 SE  Zeist
www.haptozeist.nl

T 06 - 29 14 54 67

 

De Nederlandse Vereniging voor Ouders van Meerlingen (NVOM) is een belangenvereniging voor (aanstaande) meerlingouders.

www.nvom.nl

Yoga Balance Utrecht is een centraal in Wittevrouwen (Utrecht) gelegen yoga studio voor Yoga Balance zwangerschapsyoga, Hatha yoga en babymassage.

www.yoga-balance.nl

BeterBio.nl biedt je het gemak van online bestellen en gratis thuisbezorgen. Je kunt een abonnement nemen op een van de groente- en fruitpakketten of complete receptenboxen of kiezen voor losse boodschappen uit het assortiment van ruim 1500 biologische producten, ook speciaal voor jou en je baby. Lekker, gezond en gemakkelijk.

www.beterbio.nl

 

Tags: