Werken bij Kraam Inzicht

Kraam Inzicht is een kraamzorgorganisatie voor het verlenen van bevallingsassistentie en kraamzorg, zowel thuis als in het ziekenhuis. We zijn HKZ gecertificeerd en erkend als leerbedrijf door SBB. Ook zijn we in bezit van een borstvoedingscertificaat.

 

Onze zorgverlening wordt zeer hoog gewaardeerd door cliënten en zorgverzekeraars. Vaak zien we cliënten terug bij een volgende zwangerschap. Voor ons is dat een grote waardering van ons harde werk.

 

De sfeer waarin we het prettigst werken is collegiaal en persoonlijk. Wij spreken elkaar dan ook niet aan met een onpersoonlijk personeelsnummer, maar kennen je bij naam. 

 

Jaarlijks wordt een uitgebreid (bij)scholingsprogramma opgesteld waarmee je jouw kennis op het juiste niveau houdt. Zo weet je dat je up to date blijft en de cliënten de allerbeste zorg krijgen.

 

Word jij onze nieuwe collega? Kijk hieronder voor alle actuele vacatures. Interne kandidaten hebben voorrang.

 

Vacature Leerling Kraamverzorgende

Vacature Partus Assistent

Maak kennis met Kraam Inzicht

 

Open sollicitatie

 


Kraam Inzicht zoekt ook ZZP-ers

Ben je zelfstandig kraamverzorgende en wil je samenwerken met een middelgrote kraamzorgorganisatie in de regio Utrecht of regio West Veluwe? Neem dan contact met ons op via 030-6586210 of  carla@kraaminzicht.nl

 

 

Tags: Kraamverzorgende worden, vacatures kraamverzorgende, opleidingen kraamzorg