Zwangerschapstips

Tijdens een zwangerschap is het belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Ontspanning, maar ook met de juiste inspanning. Zwangerschapsyoga biedt oefeningen die je spieren sterker en soepeler te maken. Hierbij is er vooral aandacht voor die lichaamsdelen die nu extra worden belast: de rug, het bekken en de benen.

Een goede conditie van lichaam en geest vormt de beste voorbereiding op de komende geboorte. Door met zwangerschapsyoga regelmatig tijd voor jezelf vrij te maken kun je de zwangerschap en de bevalling bewuster en meer ontspannen beleven. Bovendien leer je tijdens de zwangerschapsyoga lessen speciale ademhalingstechnieken om de weeën op te vangen.

Praktisch
De lessen zwangerschapsyoga worden gegeven vanaf 14 weken zwangerschap tot aan de bevalling. Je kunt elk moment instappen, maar het is raadzaam zo vroeg mogelijk met de cursus te beginnen.

Meer informatie: Yoga-balance.nl

Tags: Zwangerschapsyoga helpen je bij een zwangerschap spieren sterker en soepeler te maken. Met zwangerschapsyoga maak je lichaam en geest vrij waardoor je de zwangerschap meer ontspannen kan beleven.