Kraamvisite update 12 mei

Versoepeling maatregelen kraamvisite

Voor het kraambezoek thuis geldt dat één bezoeker kan worden aangewezen die tijdens de kraamweek op visite mag komen binnen het gezin als de kraamverzorgende er is. Hierbij wordt rekening gehouden met de maatregel van overheid dat maximaal 3 externe bezoekers in huis mogen zijn, waarbij ook de zorgprofessionals (kraamverzorgende, en verloskundige en leerlingen) meetellen.

Deze regel geldt tot 25 mei, in lijn met het testen van de bezoekregeling in de verpleeghuizen. Daarna wordt opnieuw bekeken of uitbreiding wenselijk/mogelijk is.

Wel willen wij je uitdrukkelijk verzoeken om buiten deze ene bezoeker géén kraambezoek te ontvangen wanneer de kraamverzorgende in het gezin is. Ook na de versoepelingen vanaf 11 mei moeten sociale contacten zoveel mogelijk vermeden worden om de kans op besmetting zo laag mogelijk te houden. Dit zowel ter bescherming van de kraamverzorgenden als van het kraamgezin. Onze kraamverzorgenden doen er alles aan om de kraamzorg te kunnen blijven leveren die jij en je kindje en onze andere gezinnen nodig hebben. Bescherm niet alleen jezelf en je gezin maar ook onze kraamverzorgenden. De overheid verwacht dat zorgverleners aan het werk kunnen blijven en iedereen heeft de verantwoordelijkheid om te zorgen dat dit mogelijk is. Wij rekenen op je begrip en bij voorbaat hartelijk dank voor je medewerking!

Certificering en zorgkwaliteit

KraamInzicht staat voor kwaliteit en heeft op dat gebied diverse certificaten behaald.
Op Zorgkaart Nederland kun je onze kwaliteitsscore en ervaringen van anderen lezen.

cert iso 9001 hkzcert zorgkaart nederland SBB erkend leerbedrijf 300x300logo website BO

Inschrijven Kraamzorg?

Inschrijven Kraamzorg?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Schrijf je dan direct in!

Inschrijven kraamzorg