Het team van KraamInzicht

De kraamverzorgenden en het kantoorteam van KraamInzicht

Dit is ons team en daar zijn we heel erg trots op!

 

barbara leenhoven

 

Annemarie

 

Tekst volgt nog... 

 

barbara leenhoven

  

BertinaHoi, ik ben Bertina en ik woon samen met mijn man in Utrecht. Sinds september 2021 ben ik werkzaam bij Kraaminzicht. Voordat ik begon aan het kraamzorg avontuur heb ik (na het volgen van verschillende studies in diverse richtingen) een aantal jaar gewerkt in de kinderopvang. Mijn hart ligt bij het werken met kinderen en baby’s, ik geniet hier elke dag weer van. Het is een voorrecht om tijdens de bevalling en kraamweek aanwezig te mogen zijn in een gezin. Ieder gezin is weer anders, het is mooi om te kunnen ondersteunen in de behoeftes die er zijn.

Charlene.jpeg   Charlene

Mijn naam is Charlene, ik ben de trotse moeder van 2 dochters Elise & Marit. Ik ben 16 jaar werkzaam in de kraamzorg en sinds 2023 in dienst bij Kraaminzicht. Een fijne organisatie die mee denkt in het zoeken naar balans voor werkende moeders. Mijn ontspanning haal ik uit leuke uitjes met de kinderen, familie of vrienden & vriendinnen. Verder dans ik salsa & bachata en hou ik van lekker eten. Ik neem mijn werk serieus alhoewel plezier, humor en samen even lekker lachen ook beslist bij mij past ! Het is sowieso een bijzonder beroep. Ik zie het als een voorrecht om aanwezig te mogen zijn tijdens het intiemste moment, de geboorte van een kindje. Daarnaast ouder ( s ) te mogen coachen in de kraamweek. Elk gezin is anders, heeft zo z'n wensen & behoeftes en hun verhaal. Het voelt voor mij als een bijzondere eer om " even " in dat leven te mogen stappen  en hier onderdeel van te mogen zijn.Dankbaar voor elke dag dat ik " ont " zorgen mag .. Wie weet.... tot ziens ! Charlene 

 

barbara leenhoven

 


Corine

 

Tekst volgt nog...

 

barbara leenhoven

 

Ellen

 

Na 12,5 jaar in een delicatessenwinkel te hebben gewerkt heb ik een switch gemaakt naar de kraamzorg. Ik ben in septemver 2021 begonnen aan mijn opleiding en had een jaar later mijn diploma op zak. Sinds 1 oktober 2022 werk ik met veel plezier bij KraamInzicht. Naast optimale zorg bieden in een gezin vind ik het ook altijd mooi om te assisteren tijdens een bevalling. In beide gevallen is het altijd de kunst om aan te voelen wat er nodig is en je zorg daarop aan te passen. Zelf heb ik twee dochters en een zoon die inmiddels volwassen zijn en hun eigen weg gaan.  

 

barbara leenhoven

 


Ester

 

Tekst volgt nog...

 

barbara leenhoven

 


Esther


Het mooiste van ons werk is als je echt van toegevoegde waarde kunt zijn voor een gezin. Op het juiste moment passende ondersteuning bieden en voorlichting geven zodat ouders na de kraamweek het volste vertrouwen in zichzelf hebben. KraamInzicht voelt transparant en laagdrempelig aan. Kraamzorg is altijd onverwacht en onregelmatig. Binnen KraamInzicht wordt er zo goed mogelijk ingespeeld op de zorgvraag van cliënten en werkbehoeften van de medewerkers. Ik ben sinds 1 mei 2021 in dienst van KraamInzicht. Werken als kraamverzorgende is een grote passie van mij geworden. Nadat ik zelf 2 kinderen kreeg, was mijn interesse gewekt en wilde ik ook graag een toegevoegde waarde zijn voor gezinnen die net een kindje hebben gekregen. Iedere baby en ieder gezin is weer anders. Ik pas me graag aan de verschillende behoeftes van cliënten en speel in op actuele situaties.

 

barbara leenhoven

 


Fanny

 
Hoi, ik ben Fanny. Ik hou erg van buiten bezig zijn. Heel breed, van wandelen, fietsen, tuinieren tot heerlijk op een terras zitten! Sinds de fusie met GZEW ben ik bij Kraaminzicht gekomen en vanaf 1989 werk ik al in de kraamzorg met even onderbreking van een paar jaar toen mijn 2 dochters geboren werden. Het bevalt mij nog steeds! Het leuke van dit vak is dat je heel veel verschillende mensen ontmoet en je daardoor heel veel mensenkennis op doet, dus ook altijd heel afwisselend is en dat het uiteraard een heel dankbaar beroep is.  


barbara leenhoven

 

HsuanIk ben Hsuan, moeder van 4 meiden en ik werk nu 4 jaar bij kraaminzicht. Het leukste van mijn werk vind ik het om te zien hoe een nieuw mensje zijn of haar plek krijgt in een gezin en hoe ouders in een week tijd enorm uitgroeien tot papa en mama.

 

barbara leenhoven

 

Ina

 


Het leukste aan het vak vind ik de mooie uitdagende kraamzorgen, soms een happy familie en dan weer een complexe zorg, heel fijn de afwisseling. Aan het begin staan van een mooi nieuw leven en samen met de ouders/ouder hier een zo goed mogelijke start mee maken en een wegwijzer te zijn in de wereld die baby heet. Bij KraamInzicht vind ik de superfijne gezellige collega`s, bijeenkomsten zijn altijd een feestje en onverwachts op kantoor komen? De lekkerste koffie en je bent altijd welkom. Vier jaar geleden de sprong gewaagd om om te scholen naar de kraamzorg. Omdat ik de vig al op zak had en de zorg niet onbekend, was de opleiding voor mij ook kort. Nog geen moment spijt van gehad. Ik werk nu bijna 4 jaar als kraamverzorgende. Ik werk hele zorgen van gemiddeld 8 dagen maar ben daarna ook weer 6 dagen vrij, tijd genoeg voor ontspanning, wandelen met de honden, de tuin in, bloemstukken maken enz....

 

barbara leenhoven

 


Jacqueline v. M.

 
Ik ben Jacqueline, gelukkig getrouwd en trotse moeder van 2 studerende zoons :-) Mijn werk als kraamverzorgende doe ik met ontzettend veel liefde. Ik vind het fijn om de kraamvrouw en haar gezin te verzorgen zodat zij een fijne, rustige en gezellige kraamtijd hebben waar zij met veel plezier op terug kunnen kijken.

Jackvanwijck.jpeg  Jacqueline v. W.

Ik ben Jacqueline woon in ijsselstein, zelf moeder van 2 jongens, sinds 2009 begonnen in de kraamzorg, in december 2020 de overstap gemaakt naar het leuke kraamburo Kraaminzicht waar ik nog steeds met veel plezier werk!
Ik ben een ervaren kraamverzorgster, relaxt, nuchter, kortdaad weet van aanpakken, en ik hou natuurlijk ook van gezelligheid en humor!
Leukste van het vak; diversiteit van de gezinnen, iedereen is anders, en op de laatste dag van de kraamzorg laat ik de gezinnen vol zelfvertrouwen en met een gerust hart achter! Kraamzorg is een dankbaar beroep!!  Wie weet tot snel!

barbara leenhovenJanine N.

 
Mijn naam is Janine. Ik werk al wat jaartjes in de Kraamzorg en doe mijn werk met veel plezier.  Ik vind het heerlijk om gezinnen te ondersteunen met een pasgeboren baby. Wie weet komen we elkaar eens tegen.

 

barbara leenhoven

 


Jolanda

 
Ik ben Jolanda en ik werk nu een aantal jaren in de Kraamzorg én ben iedere dag blij en dankbaar om te werken in een wereld waar 'De Geboorte' centraal staat. De geboorte van een baby geeft alles een ander, nieuw licht en om de gezinnen daarin te begeleiden en bij te staan is mij op het lijf geschreven. Ik ben zelf moeder van drie kinderen wat extra bijdraagt om mij in (en mee) te leven in de gezinnen. 

barbara leenhovenKarima

 

Tekst volgt nog...

 

barbara leenhovenKarinIk ben Karin en werk al ruim 14 jaar in de kraamzorg waarvan nu 10 jaar bij KraamInzicht. En niet voor niets ben ik al zo lang bij dit leuke kraambureau!
Er wordt met je meegedacht en alles gaat in overleg. Veel aandacht is er ook voor de scholingen zodat we up-to-date blijven in ons mooie vak.
In 2021 ben ik de opleiding Natuurlijke Kraamzorg gaan volgen wat mij extra verdieping en nieuwe inzichten heeft gegeven in de zorg. Ontzettend leuk om deze regelmatig toe te kunnen passen!  

 

barbara leenhoven

 


Kath


Tekst volgt nog...

  

barbara leenhoven

 

LisetteHi, ik werk 7 jaar in de kraamzorg, waarvan 2 jaar bij Kraaminzicht. Het leukste aan Kraaminzicht vind ik de collega's en de super leuke collega's op kantoor. Het leukste aan mijn werk vind ik het werken met de kwetsbare kraamvrouw. Sinds kort werk ik ook in bij BabyThuisZorg en dat is een geweldig nieuw project wat helemaal op mijn lijf geschreven is. Ik ben op mijn twintigste begonnen als verpleegkundige en later als kinderverpleegkundige. Na 12,5 jaar in het ziekenhuis gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging en die vond ik in de Jeugdzorg. Na 6 jaar was het voor mij tijd om terug te gaan in de zorg en ben ik begonnen bij Geboortezorg Eigenwijs en daar kon ik al mijn kennis en ervaring kwijt. En nu dus 2 jaar werkzaam bij Kraaminzicht en dat doe ik met plezier en passie.


barbara leenhoven


MacyTekst volgt nog...

barbara leenhoven

 

MaschaHoi ik ben Mascha (50+) getrouwd en samen hebben we 3 tieners. We wonen nog steeds met z'n allen in Leidsche Rijn en ga bijna altijd op de fiets naar de kraamgezinnen. Ik houd van gezelligheid/duidelijkheid en heb graag aandacht voor detail. Ik ben zorgzaam/sociaal/netjes/gestructureerd en een harde werker.  Ik vind het begeleiden van borstvoeding fantastisch en voor Engelse gezinnen draai ik mijn hand niet om. Momenteel werk ik alweer 5 jaar voor KraamInzicht, een kleine organisatie met korte lijnen.

 

barbara leenhoven

 

 Melissa

 

Hoi ik ben Melissa, ik woon samen met mijn vriend en 3 kinderen in Nieuwegein. In december ben ik begonnen met de opleiding kraamverzorgende bij Kraaminzicht, een keuze die ik veel eerder had moeten maken, wat een bijzonder mooi vak is het!! Ik hoop dan ook dat ik februari 2024 mijn diploma op zak heb. Naast genieten van mijn werk, vind ik kamperen en skiën ook heerlijk of gewoon op de bank met een goed boek.

  

barbara leenhoven

 

 Nienke

 

 
Tekst volgt nog...


barbara leenhoven


OumaimaHallo mijn naam is Oumaima, ik ben 23 jaar en ik werk sinds 2019 voor kraaminzicht als kraamverzorgende. Na de geboorte van mijn broertje, wist ik dat ik kraamverzorgende wilde worden. Ik doe het werk vanaf dag één met veel passie en plezier. Als kraamverzorgende ben ik er voor het gezin om hen alles zo goed mogelijk te leren en waar nodig is te ondersteunen bij een goede start. Het is een intieme en bijzondere tijd, hele gelukkige ouders maar ook heel onzeker of bezorgd. Het mooiste is het vertrouwen dat je krijgt en dat je de onzekerheid en bezorgdheid verhelpt door veel met elkaar te communiceren. je komt zomaar in iemands privéleven en je maakt alle bijzondere momenten mee! En dat zij daar heel dankbaar voor zijn als de kraamhulp is geweest, dat geeft een fijn en voldaan gevoel! Als ik de kraamweek afsluit zie ik zelfverzekerde ouders die mijn hulp niet meer nodig hebben, dan ben ik tevreden en ga ik vreugdevol naar huis.


barbara leenhoven


PetraHoi, ik ben Petra. Samen met mijn man zijn we trotse ouders van onze 4 kinderen. Al van jongs af aan wilde ik kraamverzorgster worden. In 2001 ben ik fulltime gestart in de kraamzorg. Na de geboorte van onze kinderen ben ik minder gaan werken. De laatste paar jaar ben ik nu werkzaam bij KraamInzicht. Door mijn beperkte beschikbaarheid werk ik als oproep kracht. Bij KraamInzicht geven ze mij alle ruimte om te werken wanneer ik mij beschikbaar stel. Nu kan ik naast het bedrijf wat mij man en ik thuis runnen, genieten van ons gezin en leuke dingen doen, én zo nu en dan heerlijk mijn liefde voor het vak in de kraamzorg oppakken en een kraamgezin ondersteunen. Een prima combinatie voor mij. Het allermooiste van dit vak is getuige mogen zijn van de geboorte van een klein mensje. Dit blijft prachtig en een mooi moment. Ieder uniek gezin op weg helpen in hun kraamweek, en ze tijdens de week zien groeien in hun zelfstandigheid in de verzorging van hun pasgeboren kindje geeft mij voldoening. De afwisseling van de verschillende gezinnen, situaties en woonplaatsen maakt het extra leuk. 

 

Raphaelle.jpeg  Raphaëlle

Hi! Mijn naam is Raphaëlle en met heel veel plezier ben ik in mei 2023 bij KraamInzicht gestart. Het werk als kraamverzorgende voelt voor mij als een roeping. Na mijn ervaring in de horeca en het gastouderwerk ben ik volledig gegaan voor mijn eigen praktijk waarin ik als Life & Soul Coach nog steeds met veel plezier werk. En toen  was daar een onderbuikgevoel dat de kraamzorg mij riep en ik mijn tijd mag verdelen over deze twee mooie beroepen. Vol enthousiasme ben ik de schoolbanken weer ingedoken. Het is voor mij een cadeau om met pasgeboren baby’s te werken en gezinnen de kraamtijd van hun leven te geven! Er verandert veel in jullie leven. Hoe fijn is het om die eerste dagen in rust en liefde samen op te starten en ondersteuning te krijgen in het leren kennen van jullie wonder? Wie weet sta ik binnenkort aan jouw bed en help ik jullie met heel mijn hart en ziel!
Liefs, Raphaëlle 


barbara leenhoven

 Sandra

 

Sinds 2019 ben ik werkzaam als kraamverzorgende bij Kraaminzicht. Het leuke aan werken in de geboortezorg vind ik dat je echt 'zorg op maat' kunt verlenen omdat elke situatie anders is. Bovendien vind ik de zorg rondom de bevalling en in de eerste periode na de geboorte echt heel mooi en bijzonder. Kraaminzicht is een leuke organisatie met een prettige sfeer waarbij iedereen elkaar kent. Je wordt er echt gehoord en gezien en dat is erg fijn! Groetjes Sandra


barbara leenhoven


StephanieTekst volgt nog...


barbara leenhoven


SyreetaIk ben Syreeta moeder van 2 biologische kinderen. Het mooiste van kraamzorg vind ik om te zien hoe ouders hun kracht ontdekken na het krijgen van een kindje. Het ouderschap is een gevoel en geen theorie examen. Ik vind het mooi om hen in dat proces te begeleiden. 

  
barbara leenhoven


TrixHallo, mijn naam is Trix en ik werk al meer dan 10 jaar met veel plezier, als kraamverzorgende, bij KraamInzicht. Het coachen van kersverse ouders in de eerste dagen van het ouderschap vind ik fantastisch en fijn om te doen. Het mooiste vind ik het, als de ouders mij, aan het eind van de kraamtijd, vol vertrouwen en met zin in de toekomst en het verzorgen van hun kindje, blij uitzwaaien.


barbara leenhoven


YvonneIk werk sinds 5 jaar in de kraamzorg na me te hebben omgeschoold vanuit de ouderenzorg. Heb er tot op heden nog geen dag spijt van gehad. Ik kom uit Nieuwegein en heb zelf twee kinderen die allang het huis uit zijn. Ik vind het heerlijk om het gezin op weg te helpen en er voor ze te zijn gedurende de kraamweek.

 

Het kantoorteam van KraamInzicht:

 
barbara leenhoven

 Gwen
Hi ik ben Gwen en ik ben sinds Augustus 2020 werkzaam als Planner en intaker bij Kraaminzicht.
Samen met mijn Partner Nick en onze 3 jongens woon ik in Almere. Ik heb ruim 10 jaar gewerkt als kraamverzorgende. Ondanks ik mijn werk als kraamverzorgende altijd leuk heb gevonden merkte ik dat de uitdaging er bij mij uit was daarbij was ik ook op zoek naar meer vastigheid met 2 kindjes. Toen ik in verwachting bleek van onze 3e zoon ben ik aan de slag gegaan als planner. Ik vindt het werk als planner echt super leuk. Elke dag weer nieuwe ouders aan de telefoon, de gezellig gesprekken met onze kraamverzorgende maar ook de puzzels die we af en toe hebben op de planning. Uiteindelijk maken we samen de puzzel altijd compleet en zo merk je echt dat we bij Kraaminzicht echt een team zijn. En ja daar horen helaas soms ook wat tegenslagen bij maar samen komen we er altijd!

 
barbara leenhoven


IlseHoi, ik ben Ilse. Na eerst 12,5 jaar gewerkt te hebben als maatschappelijk werkster ben ik sinds 2004 werkzaam in de kaamzorg. En vanaf 2010 bij Kraaminzicht. Ik ben begonnen als kraamverzorgende en werkbegeleider/coach maar ben na verloop van tijd steeds meer op kantoor gaan werken. Nu werk ik als zorgcoördinator inschrijvingen en intake. Ik doe veel administratie en regelwerk maar ook nog enkele intakes per week bij nieuwe cliënten thuis. Daarnaast ben ik Aandacht functionaris Vroegsignalering en probeer ik een steentje bij te dragen aan een veilige omgeving om op te groeien voor kinderen die geboren worden in een gezin met kwetsbare ouders. Het is dus een afwisselende baan die ik met veel plezier doe. Het is een parttime baan en in mijn vrije tijd ga ik graag op stap, wandelen, reizen en kamperen. Maar luieren met een mooi boek, een wijntje op een fijn terras of lekker eten hoort ook bij mij.

 
barbara leenhoven


LonnekeMijn naam is Lonneke. Ik werk als Intakeconsulent bij Kraaminzicht. Ook verwerk ik inschrijvingen van cliënten en soms val ik in op de planning. Ik vind Kraaminzicht een gezellige en aansprekende organisatie met hele leuke collega’s! Ik doe mijn werk met heel veel plezier! Ik woon samen met mijn man en twee zoontjes. 

barbara leenhoven

 

 LotMijn naam is Lot en ik werk al vanaf 2010 bij KraamInzicht als Office Manager. Ik ben getrouwd met Jim en woon al mijn hele leven in Utrecht. Samen hebben wij twee kinderen en een hond. KraamInzicht voelt voor mij als een tweede thuis, de collega’s, het werk en de cliënten maken dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. De geboortezorg is uitdagend en het is vaak hollen of stilstaan, geen dag is hetzelfde! Naast mijn werk bij KraamInzicht ben ik ook baby,- en kinderslaapcoach en heb ik mijn eigen bedrijf  'Lot of Sleep' waar ik ouders met kinderen vanaf 4 maanden oud begeleid tijdens een slaaptraining. Naast mijn kantoorwerkzaamheden kan ik ook inspringen bij de intakes en planning. 

barbara leenhoven


MarianneSinds maart 2021 ben ik manager bij KraamInzicht. Het is een groot plezier om te mogen werken met zo’n enthousiast en betrokken team. De kraamverzorgenden doen hun super belangrijke werk met liefde en passie. Ik draag graag mijn steentje bij aan een veilige en goede start van de gezinnen die bij ons Kraamzorg afnemen. Ik ben moeder van 4 kinderen en werk sinds 2005 in de geboortezorg.


barbara leenhoven


MarietHi, mijn naam is Mariet. Ik ben getrouwd met Jan Hein, we hebben 4 kinderen. Ik werk als planner en klachtenfunctionaris bij KraamInzicht. Daarnaast ben ik Borstvoedingscoach. Het bijzondere aan werken in de Geboortezorg is dat het elke dag anders is, babies komen bij voorkeur allemaal tegelijk of gewoon even niet. Voor ons als planners een mooie uitdaging om de zorgen goed in te zetten. KraamInzicht is een prachtige organisatie met fijne collega’s. Ik ga met veel plezier naar deze leuke werkplek!

 

barbara leenhoven

  

MarindaMijn naam is Marinda en ik ben de praktijkopleider en de opleidingscoördinator binnen Kraaminzicht. Goede professionele kraamverzorgende coachen en op te leiden om de cliënten in een van de mooiste maar ook kwetsbaarste momenten in hun leven te kunnen ondersteunen en begeleiden is wat mij motiveert binnen mijn beroep. Bij KraamInzicht zijn we één team. We werken voor en met elkaar om de cliënt in zijn of haar zorgbehoefte te voorzien binnen een veilige, vertrouwde en gezellige sfeer.

barbara leenhoven


MeganSinds februari 2021 ben ik werkzaam bij KraamInzicht. Ik ben toen begonnen op de planning en uiteindelijk overgestapt naar de intakes.
Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is, de fijne gesprekken met onze lieve kraamverzorgenden. Daarnaast ben ik ontzettend blij met mijn lieve collega’s van kantoor. KraamInzicht is een fijn bedrijf om voor te mogen werken! Ik ga met plezier naar mijn werk toe!

barbara leenhoven


MoniqueMijn naam is Monique, ik heb zelf 2 kinderen en ik ben teammanager bij KraamInzicht en BabythuisZorg. In de kraamzorg is geen dag voorspelbaar en dat maakt mijn werk afwisselend en dynamisch. Als teammanager zorg ik ervoor dat onze kraamverzorgende het beste uit zichzelf kunnen halen. Ik vind persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en duurzaamheid daarbij belangrijke thema’s. De bijzondere werkplek midden in de bossen, de persoonlijke aandacht voor elkaar en de betrokkenheid van alle medewerkers maken voor mij KraamInzicht tot een hele fijne werkplek.
barbara leenhoven

 

TamiraIk ben Tamira, woon samen met mijn partner en twee kinderen op een melkveehouderij net buiten Maartensdijk. We melken dus koeien, we hebben ook nog wat schapen. Twee geitjes die functioneren als gezelligheid voor het huis in de wei en tevens doen ze dan dienst als grasmaaier. We hebben nog twee hondjes in huis en een aantal katten in de stal en die zorgen dan weer voor de ongediertebestrijding. Verder heb ik hiervoor dus in de grafische industrie gewerkt als DTP-er, dit houd in het opmaken van boeken, advertenties, kranten, websites, maar helaas kon ik daar niet meer blijven en kwam ik bij KraamInzicht terecht. Dit is natuurlijk heel wat anders, maar ook een boek in elkaar zetten kan een hele puzzel zijn en bij de krant heb je flinke deadlines dus een portie stress ken ik wel. Maar het grote verschil is natuurlijk dat ik hier veel met mensen te maken heb en alle mensen hebben wensen. Verder heb ik nog hobby’s zoals lezen, legpuzzels maken en Lego is een grote hobby van mijn partner en ik. Op 1 april 2018 (en dat is geen grapje) begon ik volledig blanco betreffende kraamzorg (buiten wat ik zelf had gehad toen mijn kinderen geboren waren) aan de functie van planner. Ik kwam uit de grafische industrie dus dit was ver buiten mijn comfortzone. Het leukste vind ik de huiselijke, gemoedelijke sfeer onder collega’s, dat maakt dat je je thuis voelt. En de uitdaging om alles rond te krijgen. De afwisseling die er toch wel is. Dan is het druk met veel mensen dus appeltje eitje en dan is het druk met weinig mensen en moet je erg puzzelen. Het contact met collega’s en cliënten. Echt het iets kunnen betekenen voor iemand.

Inschrijven Kraamzorg?

Inschrijven Kraamzorg?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Schrijf je dan direct in!

Inschrijven kraamzorg