Wat onze kraamverzorgenden zeggen over ons.

Charlene:

"Na 3 fusies in een 1 bedrijf wat door heel Nederland vestigingen was, daar waar ik ruim 12,5 jaar gewerkt heb en er weer een verandering in de organisatie kwam koos ik voor een andere werkgever / organisatie.
Een kleinere organisatie, waar ik op rooster kan werken & daarnaast moeder kan zijn voor mijn 2 kinderen.
Stabiel in z'n management & kantoor personeel, een leerbedrijf waarbij bijscholingen actief zijn dat wat extra rust geeft bij je solistische functie. Daar waar maatwerk geleverd wordt. Fijne kraamzorgcollega's die voor elkaar er zijn, die je willen leren kennen voor wie je bent en waar je voor staat. En als extra hebben we BabyThuiszorg, voor kraamverzorgsters die iets extra's in verdieping & uitdaging zoeken. Ik voel me gewaardeerd in deze organisatie, een organisatie die met en voor mensen werkt en waar jij centraal in staat."

Jaqueline

"Werken bij KraamInzicht voelt voor mij als een groot warm familie bedrijf, iedereen kent mekaar, je bent geen nummer, KraamInzicht is erg begaan en betrokken met jou als kraamverzorgende, samen komen we er altijd uit. En alles kan in overleg!
Werken op rooster en prive is voor mij goed te combineren. Kortom KraamInzicht is een warm, dankbaar bedrijf."

Raphaelle

"In mei 2023 ben ik bij KraamInzicht begonnen als KIO (kraamverzorgende in opleiding) en ik heb het enorm naar mijn zin! In ongeveer 15 maanden heb je je diploma op zak! Periodes van werken en naar school gaan wisselen elkaar af. Je loopt met een verschillende werkbegeleiders mee. Wie dat is wisselt per zorg. Zo leer je heel veel in de praktijk en leer je van elke werkbegeleider weer wat anders. Als je eraan toe bent krijg je een GO om examen te doen in de praktijk en daarna langzaamaan zelfstandig te werken in gezinnen die daar akkoord mee zijn. Er is altijd ruimte voor overleg met collega’s en je staat er nooit alleen voor. KraamInzicht is voor mijn gevoel een kleinschalige organisatie en dat is wat mij zo aansprak toen ik op zoek was naar een leerbedrijf. Je bent geen nummer, maar gewoon jezelf! De deur staat altijd voor je open als je even langs wilt komen om te kletsen. Heb je nog vragen of wil je eens kletsen of het ook iets voor jou is? Ook mijn deur staat altijd voor je open."

Jolanda

"Ik maak altijd de vergelijking met een grote winkelketen en een klein boutique winkeltje, je kan bij beide kleding kopen maar het verschil zit hem in het assortiment én in de aandacht die je krijgt. In een "boutique" (=bij Kraaminzicht) krijgen de cliënt én de medewerkers, écht persoonlijke aandacht. Alle collega's van KraamInzicht zou ik aan mijn bed willen wanneer ik net bevallen was. Een groot voordeel is ook dat de lijnen kort zijn met de collega’s van kantoor. Je bent welkom op kantoor voor een vraag of om je hart te luchten. Ik ervaar dan oprechte aandacht voor mij."

 

Inschrijven Kraamzorg?

Inschrijven Kraamzorg?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Schrijf je dan direct in!

Inschrijven kraamzorg